Pages Menu
Categories Menu

Jakie produkty wplywaja negatywnie na nasz mozg

Mając na poważną chorobę jest na tyle złe, ale w nauce, że aspartam może być przyczyną chorób, takich jak toczeń, M.S, fibromialgii i rak jest wręcz oszałamiające. W tym artykule przyjrzymy się roszczeń w stosunku do sztucznych słodzików i zarzutów, że to jest przyczyną poważnej choroby.

Zacznijmy właśnie Aspartam jest typowe objawy choroby i twierdził, że kredytbezbik.net.pl/rrso-wskaznik-ktory-wiele-mowi/ jest związany z jego użytkowania, Aspartam – Diet związku, i słodkie, zdrowych alternatyw.

Co to jest aspartam?

Aspartam jest substytutem cukru, która została odkryta w roku 1965. Jest to 200x bardziej słodkie od cukru naturalnego i jest sprzedawany jako produkt, aby pomóc naszym niekończącą się pogoń za szczupły.

Make up chemiczne aspartamu

Aspartam zawiera 50% fenyloalaniny. Według do 1976 Grolier w Encyklopedii „rak nie może żyć bez fenyloalaniny”.

Wielu zwolenników Aspartam twierdzą, że fenyloalanina jest aminokwasem i bezpieczne. Jednakże, jest to prawdziwe, gdy aminokwasy pracować w odpowiednim kontekście i stosunku do innych substancji w organizmie. W tym przypadku, jeden aminokwas dominuje (jak w przypadku regularnego spożywania Aspartam), a wynik jest „próg napadu korpusu jest obniżona.”

Pozostałe 40% aspartamu jest kwas asparaginowy. To było związane z tworzeniem zmian w mózgach myszy i innych zwierząt laboratoryjnych, powstałych w guzach mózgu. Składnik ten jest znany również rozkładać do substancji znanej w metanolu, 10% drewna alkoholu wagowych oraz formaldehyd, kwas mrówkowy i DKP lub diketopiperazyny (mózg środka nowotworu).

Gdy Aspartam osiągnie 85 stopni (lub wyższej), rozkłada się do powyższych składników. Ponieważ nasza temperatura ciała wynosi 98,6 stopni na średniej, trwa około 10 minut po spożyciu, aby rozpocząć swój toksyczny transformacji.

Artykuł dzięki: